Urnebesna vijest iz Rusije o Modriću i divljoj svinji

Posebne mjere opreza u okolici gdje je smještena hrvatska reprezentacija u Rusiji. Hotelski kompleks “Šumska rapsodija” bit će dom hrvatske nogometne reprezentacije tijekom FIFA Svjetskog prvenstva u Rusiji. U njemu će boraviti hrvatski reprezentativci, članovi stožera i delegacija Saveza. Resort “Šumska rapsodija” nalazi se u mjestu Iličevo u Zelenogorsku, 60-ak kilometara od Sankt Peterburga, piše net.hr.

Posebne sigurnosne mjere

Kako su za vrijeme SP-a na snazi posebne sigurnosne mjere, tako stiže iz Rusije informacija kako je zbog smještaja hrvatske reprezentacije zabranjen lov na divlje svinje i krtice u Lenjingradsloj oblasti od 1. lipnja do 31. srpnja, tj. zabranjena je upotreba oružja.

“Kontaktirali smo kolege iz Poljske i Ukrajine u kojima se održavalo Europsko prvenstvo. Rekli su nam da su i tamo bile iste zabrane”, objavili su iz ureda za zaštitu divljih životinja. Također, uvodi se ograničenje upotrebe oružja i sva mjesta gdje se mogu ona nabaviti u St. Petersburgu i lenjingradskoj oblasti će biti zatvorena. Ljudi ne smiju nositi pištolje, čak i ako imaju dozvolu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...