Zadarski “grdelin” Mladen Grdović (59) u četvrtak navečer bio je na Arbanaškoj fešti

VIDEO Grdović na arbanaškoj fešti “pod gasom” došao na binu: “Ljudi moji, ja san se opija ka majka…”

Arhiva AZD/Ilustracija
Zadarski “grdelin” Mladen Grdović (59) u četvrtak navečer bio je na Arbanaškoj fešti. Iako prema programu nije trebao nastupiti, veseli je pjevač ipak zapjevao
Tamni način

Tijekom dana prijatelji i obitelj nisu ga uspjeli “sačuvati” od bevande. Kad je fešta počela, prijatelji su mu pomogli da sjedne na rub pozornice. Grdović je stavio prst na usta i pokazao publici da čuva njegovu tajnu o pijanstvu, no Zadrani su ga ipak uslikali.

Ja san se opija ka majka, rekao je Mladen kad se uspio popeti na pozornicu.

Prije nego što je zapjevao, pjevač je upitao fanove koji je njemu najdraži grad, na što su mu pljeskali i odgovorili – vinograd. Fora je to s jednog nastupa koju Mladen rado prepričava. Obožavatelj ga je, naime, upitao: “Grdoviću, koji je vaš najdraži grad”, a domišljati Mladen mu odgovorio: “Vinograd”.

Mladen je, rekao je njegov menadžer Ljubo Šeperić, dugo bio “dobar” i pio je samo vodu. Sada je kratko komentirao kako “snimka sve govori”. Zadarska fešta bila je nedaleko od njegove kuće.

U ožujku 2016. Mercedesom je “pomeo” pješački otok u Zadru i pobjegao s mjesta nesreće. Tada je ozlijedio glavu, zbog čega je bio na CT pregledu. Dva tjedna poslije vozio je Jaguar i skrivio prometnu nesreću. Izmjerili su mu 2,30 promila alkohola u krvi. Početkom 2017. opet je Jaguarom udario u betonski ogradni zid. U krvi je tad imao 3,6 promila. Zadarska policija u vožnji pod utjecajem alkohola u kojima je rijetko imao manje od dva promila uhvatila ga je pet puta. Zadnjom pravomoćnom presudom Prekršajnog suda u Zadru od 6. svibnja 2017. Grdoviću su, uz novčanu kaznu od tisuću kuna, oduzeli vozačku dozvolu na mjesec dana. Dosad je skupio devet kaznenih bodova. Lani je pjevač čak optužio izvanzemaljce zato što je i tada ostao bez vozačke dozvole.

Prije sedam, osam godina na Velebitu su bili izvanzemaljci. Prolazio sam tuda, vidija kako se svitlo čas pali, čas gasi. Uzviknuo sam “Marsovci, bogati silaze tu dole”, rekao je tada Mladen i dodao da ga je ubrzo nakon toga zaustavila policija. Tražili su ga da puše u dreger.

Napuva sam toliko da su mi uzeli vozačku dozvolu na osam miseci. Ali nema veze, ima sam biciklu, rekao je tada Grdović.

Preksinoć je došao bez auta, a policijski službenici Policijske uprave Zadarske rekli su kako u posljednjih mjesec dana Mladenu Grdoviću nije oduzeta vozačka dozvola, pišu 24sata.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar