WhatsApp unio niz poboljšanja i novosti: Ovo će vam definitivno olakšati život

WhatsApp je napravio nekoliko poboljšanja u svojoj funkciji Grupe, koja omogućuje korisnicima da razgovaraju s više ljudi u jednoj konverzaciji.
U nadi da će popraviti iskustvo u korištenju njihove aplikacije, WhatsApp je ovog tjedna uveo cijelu seriju poboljšanja i novosti, piše Mirror.

Lakše korištenje Grupe

Korisnici tako sad mogu dodati opis u Grupu, kako bi novim članovima pomogli razumjeti koja je njena svrha. “Kratki opis ispod informacije o grupi omogućiti će vam da postavite svrhu, pravila ili teme grupe”, izjavio je glasnogovornik WhatsAppa u blogu u kojem se najavljuju promjene. “Kada se nova osoba pridruži grupi, pojaviti će se opis na vrhu chata.”

Administratori grupa dobili su više kontrole nakon ažuriranja, te sada mogu ograničiti tko sve može mijenjati temu grupe, njenu ikonu i opis.

Praćenje chatova u grupi postalo je isto puno lakže nakon ažuriranja. “Kada dulje vrijeme niste sudjelovali u grupi, brzo možete pohvatati poruke koje vas spominju ili su odgovori vama tako da pritisnete novi @ gumb koji se pojavljuje u donjem desnom kutu chata”, objasnio je glasnogovornik WhatsAppa.

Ako ste u velikoj grupi, sada možete tražiti sudionike na stranici s informacijama o grupi. Uz to, WhatsApp je uveo zaštitu tako da korisnici ne mogu ponovo biti dodavani u grupe koje su napustili.

Ažurirana je verzija dostupna za Android i iPhone od danas, piše Net.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...