Zadranka Vanja Tokić četvrta na državnom prvenstvu u body buildingu i fitnessu

Proteklog vikenda u Rafinerijskom domu u Sisku održano je Međunarodno i 21. prvenstvo Hrvatske u body buildingu i fitnessu u organizaciji BBK Sisak i Hrvatskog body building saveza. Na prvenstvu je sudjelovalo 80-ak natjecateljica i natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, BIH, Mađarske, Austrije i Slovačke, a najboljima u više kategorija uručene su nagrade i pehari organizatora.
38-godišnja Vanja Tokić iz Zadra,  koja je ujedno bila i jedina natjecateljica iz Zadarske županije, osvojila je 4. mjesto na državnom prvenstvu u  kategoriji bikini fitness, te 5. mjesto na međunarodnom natjecanju u istoj kategoriji. Vanja je članica BB Kluba Hulk, no na ovom natjecanju nastupila je za BB klub Maksimir iz Zagreba.

U iznimno teškoj konkurenciji, Vanja je na svom prvom natjecanju izborila izvrstan rezultat, posebno ako se uzme u obzir da se body fitnessom počela baviti u veljači ove godine pod vodstvom svog trenera i oca Zorana Tokića.

“Prezadovoljna sam rezultatom, posebno s toga što sam na državnom natjecanju nastupila van svoje kategorije, odnosno u kategoriji do 35 godina. Ovo je bilo jedno novo i predivno iskustvo u kojem sam već sada stekla brojna nova poznanstva. Veselim se daljnjim sudjelovanjima”, rekla je Vanja.

Slijedeće natjecanje na kojem će sudjelovati je  Međunarodno natjecanje u body buildingu i fitnessu Bihać open u Bihaću (BIH), 26. svibnja 2018.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...