Zbog ranjene djece na području Zadarske županije oglasio se i Plenković

Nakon policijske potjere koja se sinoć odvijala na području PU zadarske, o svemu se oglasila policija, ali i premijer Andrej Plenković. Policija je pucala prema kombiju krijumčara ljudi koji se nije zaustavio, a ranjeno je dvoje djece.

– Policija štiti granice od nezakonitih migracija, izražavam žaljenje zbog ranjavanja djece, mislim da je to jako loše, siguran sam da će istraga pokazati kako se to dogodilo. Očekujem od policije da nastavi štiti granicu od krijumčara ljudi, u ovom slučaju iz Bosne i Hercegovine, rekao je premijer za N1 i dodao da se nada da više neće biti ranjavanja, no siguran je da će problem migracija trajati još godinama.

Nakon što je policija dobila dojavu o krijumčaru ljudi, pokušali su u nekoliko navrata zaustaviti taj kombi. Kada se vozač odbio zaustaviti, na području Raštele je postavljena blokada kako bi policija na taj način zaustavila kombi. Vozač je unatoč tome nastavio vožnju prema njima, na što je policija ispalila nekoliko metaka u smjeru kombija, prenosi Net.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...