Zvijezde i poznata manekenka pozivaju na otvorenje rajskog igrališta u Sutomišćici

Novouređeno igralište NŠK-a Sveti Mihovil u Sutomišćici na otoku Ugljanu svečano se otvara u ponedjeljak 14. svibnja. Kao posebni gosti na otvorenje stižu nogometaši prvoligaša Osijeka koji će za tu prigodu odigrati prijateljsku utakmicu protiv domaće momčadi. Svečani program počinje u 17:30, a utakmica u 18:00 sati, piše dnevnik.hr.

U projekt obnove igrališta u Sutomišćici uloženo je oko 1,2 milijuna kuna, a sredstva je u potpunosti osigurala Općina Preko. Uz novu drenažu terena, postavljena je umjetna trava, kao i nove ograde, zaštitne mreže i golovi. Uskoro bi trebala krenuti i obnova svlačionica.

Klub koji djeluje već 22 godinu napokon je dobio uvjete za normalan rad. U našoj školi nogometa trenira više od 120 djece s otoka Ugljana i Pašmana, a od prošle godine imamo i školu nogometa za djevojčice.

Na otvorenje su putem klupske Facebook stranice pozvali brojni bivši igrači i prijatelji kluba – Marin Tomasov, Ivan Santini, Krševan Santini, Lovro Majer, Toni Kolega i Šime Gregov. I to nije sve, i svjetski poznata i priznata manekenka Nevena Dujmović, koja je iz Dobropoljane na Pašmanu, također je pozvala sve na otvorenje igrališta.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...