BBB-ovci podsjetili Modrića da oni nikad ne zaboravljaju: “Sjećaš li se Dinama, Hrvatske i nas, mafiji si dao glas!”

Hrvatski nogometni reprezentativac i ujedno kapetan ‘vatrenih’ te član madridskog Reala Luka Modrić ponovno je centru pažnje javnosti. Nažalost po Luku, glavni razlog tomu nije nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji, već njegova ‘amnezija’ prilikom davanja iskaza DORH-u u rujnu prošle godine na klupi za svjedoke u procesu koji se vodio protiv Zdravka Mamića.

Modrića sad DORH tereti za davanje lažnog iskaza, tužiteljstvo je 19. lipnja 2017. godine otvorilo istragu protiv Modrića zbog sumnje da je na suđenju Zdravku Mamiću, 13. lipnja, neistinito posvjedočio da je aneks ugovora o profesionalnom igranju, temeljem kojeg mu u slučaju prelaska u drugi klub pripada pravo na podjelu transfernog obeštećenja s NK Dinamo u omjeru 50 prema 50 posto, potpisao 10. srpnja 2004. kod potpisivanja svog prvog ugovora o profesionalnom igranju s navedenim klubom te da je kod svakog produžavanja ugovora o profesionalnom igranju nogometa s tim klubom potpisivao i posebni aneks na temelju kojeg mu pripada pravo na podjelu transfernog obeštećenja.

Postupak je pokrenut i protiv Dejana Lovrena, također zbog sumnje da je lažno posvjedočio na klupi za svjedoke u procesu protiv Zdravka Mamića.

Velik dio navijača zbog navedenih je razloga zauvijek ‘prekrižio’ ovaj reprezentativni dvojac, a na Facebooku je osvanula i poruka Bad Blue Boysa, navijača bivšeg kluba Modrića i Lovrena, u kojoj stoji: “Sjećaš li se Hrvatske, Dinama i nas, izdao si Svetinje, mafiji si dao glas!’, stoji u natpisu, piše Net.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...