Bomba iz Španjolske; Modrića čeka sudbina slavnog trojca iz Barce

Julen Lopetegui ima karakter da napravi sjajne stvari u Realu, uvjereni su novinari uglednog španjolskog dnevnika Marce.

Aktualni španjolski izbornik danas je stavio potpis na trogodišnji ugovor s kraljevskim klubom koji će za njegove usluge Španjolskom nogometnom savezu platiti dva milijuna eura. Nije samo Marca uvjerena da je Real napravio dobar posao, gotovo svi tamošnji mediji tvrde isto. Forsirat će formaciju 4-3-3, tražiti posjed lopte, gurati mlade igrače, a njegovu dolasku na klupu kraljeva sigurno se najviše radovao Isco, piše Večernji.hr.

Sjajni ofenzivac kraljeva često je bio u nemilosti Zinedinea Zidanea, no baš je kod Lopeteguija u reprezentaciji u to vrijeme pružao sjajne predstave. Posebno je dojmljiv bio u pobjedi protiv Argentine 6:1  kada je zabio hat-trick. Minutaži se sigurno može nadati i Casemiro, kojeg je aktualni španjolski izbornik vodio u Portu.

– Bio je najvažniji igrač Porta jer je donosio ravnotežu. Bili smo napadački orijentirani, a njegova uloga bila je ključna – govorio je Lopetegui. Od starije garde jedino je siguran Sergio Ramos kojem je Lopetegui povjerio i kapetansku traku u reprezentaciji. Dolazak španjolskog stručnjaka u Real gotovo sigurno znači i odlazak Garetha Balea.

Takav igrač nikad ne bi ušao u moju momčad – govorio je još 2015. novi trener Reala. No, Bale nije jedini, DiarioGol je uvjeren da je predsjednik Reala Florentino Perez Lopeteguiju dao zadatak da napravi ono što je Pep Guardiola morao napraviti u Barceloni – započeti novu eru te se riješiti svih starijih igrača. Pep je otpisao Ronaldinha, Deca i Eto’a, Lopetegui će Cristiana Ronalda, Karima Benzemu, Keylora Navasa, Marcela i Luku Modrića, uvjereni su Španjolci.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...