City Galleria; Basket Tour ’18 i ove godine u Zadru

3×3 košarkaška turneja BASKET TOUR i ove će sezone pohoditi atraktivne lokacije brojnih hrvatskih gradova u periodu od svibnja do srpnja, i to po prvi puta od kada je 3×3 košarka prošloga ljeta uključena u program Olimpijskih Igara (od Tokija 2020).

Međunarodna košarkaška organizacija FIBA uočila je veliki potencijal 3×3 košarke, te od početka pokretanja 3×3 projekta imala jasnu i ambicioznu viziju njenog razvoja. Od prvog službenog eventa 2010 na Olimpijskim igrama mladih, ovaj najpopularniji urbani sport na svijetu plijenio je veliku pažnju publike i igrača jer se može igrati na raznim atraktivnim lokacijama, a vrlo je dinamičan i zabavan za igranje i gledanje. Uvjereni smo da će u narednom periodu doći do dodatnog rasta popularnosti 3×3 košarke, te da će se i mnogi kvalitetni igrači i ekipe motivirani mogućnošću da dođu do Olimpijskih Igara odlučiti ozbiljnije posvetiti ovoj predivnoj igri.

Basket Tour turniri igrati će se u svakom od gradova domaćina u 4 dobne kategorije (U13, U15, U18, SENIORI), a sve informacije i besplatne prijave nalaze se na službenoj web stranici projekta www.basket-tour.com.

19.05. NOVI VINODOLSKI
25.05. ČAKOVEC
01.06. ZAGREB
07.06. ŠIBENIK
09.06. SPLIT
15.06. OSIJEK
23.06. SISAK
27.06. MALI LOŠINJ
02.07. CRIKVENICA
04.07. ROVINJ
06.07. ZADAR, centar City Galleria, početak u 17:00 sati
09.07. PUNAT

Slike, rezultati i zanimljivosti moći će se naravno pratiti i na našoj facebook stranici. Osim 3×3 natjecanja igrači, ali i prisutna publika, će moći sudjelovati u prigodnim natjecanjima karakterističnim za ovakva događanja, a to su trice, zakucavanja i poligoni za najmlađe. Dodatno će publiku svojim komentarima zabavljati voditelj.

Kako bi dodatno obilježili našu po mnogo čemu posebnu igru u FIBI su odlučili napraviti i posebnu loptu namijenjenu za 3×3 košarku. Čast je pripala Wilsonu, a osim atraktivnih plavo žutih boja lopta je nešto manja, a ima i posebni grip. Od samoga početka odlično je prihvaćena kod igrača, a Basket Tour će se i ove sezone igrati sa ovom sjajnom loptom.

Još jedna uzbudljiva 3×3 sezona donijeti će nam nova uzbuđenja i zabavu, a sigurni smo da je i ekipe nestrpljivo iščekuju! Okupite ekipu i besplatno se prijavite na www.basket-tour.com

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...