Cure detalji; Modrić bio za izbacivanje Kalinića, pobjedu protiv Nigerije nije htio slaviti s ekipom

Kalinić je Daliću zamjerio favoriziranje trenutačno najubojitijeg hrvatskog napadača Andreja Kramarića u utakmici protiv Brazila te je tada, navodi se, pitao ‘zašto on a ne ja’.

Izbornik je napadaču Milana svoju odluku objasnio dobrom Kramarićevom formom, a sve se dogodilo nakon što je na pripremama u Rovinju svima naglasio da ne želi niti će u Rusiju voditi nezadovoljne ili nespremne.

Dalić od Modrića i Ćorluke dobio potporu

Ipak, ono što je navodno Dalića najviše pogodilo, a što je najnoviji detalj o ovoj priči oko Kalinića, bila je činjenica da napadač Milana rođen u Solinu nije proslavio pobjedu protiv Nigerije u krugu navijača na travnjaku već je otišao prema svlačionici. Sutradan ga je čekao, odnosno njegovu ispriku ili pojašanjenje, a dočekao je to da ga igrač ignorira. Potom je sjeo za stol s kapetanima reprezentacije, Lukom Modrićem i Vedranom Ćorlukom, i razgovarao s njima, potom od njih i dobio potporu za potez koji je uslijedio…

Kalinić je bio primoran otići. Spakiravši stvari svim je igračima poslao poruku na “Whatsapp” i zaželio im sreću. Zahvalila su se samo dvojica. Time je Kaliniću jasnije od ičega dano do znanja na čijoj su igrači strani, prenosi Net.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...