Danas počinju prijave za 11. izdanje turnira VAKANZA

Danas počinju prijave za 11. izdanje turnira VAKANZA. I ove godine osim na zadarskoj rivi na igralištima “Kontra vitru” neke od utakmica odigrat će se na drugim lokacijama, a samom početku turnira prethodit će revijalna utakmica “Return Of The Titans” koja će se odigrati 13. srpnja s početkom u 19 h. Titulu brani momčad Pinci Preko a i ove godine očekuje se niz atraktivnih momčadi i dobrog vaterpola.

Sve informacije i upiti oko prijave mogu se dobiti na [email protected] i [email protected], broj mobitela 091/958-2869 ili inbox službene stranice na Facebooku. Kotizacija za nastup po momčadi iznosi 700 kn a kompletan iznos od kotizacija uplatit će se u humanitarne svrhe za člana VAKANZA-e. Prijave traju do 21. srpnja

Pravo nastupa nemaju svi igrači koji su igrali u službenim utakmicama regionalne lige, (Prve) lige, 1B i 2 lige (ne samo u HRV već i inozemstvo) zadnjih 7 godina i nisu bili aktivni u mlađim kategorijama (zadnjih 5 godina) s nastupom na službenom natjecanju. Svaka momčad može imati najviše dva igrača uz gore navedene uvjete.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...