Darko Kovačević koji je brutalno premlatio 18-godišnjakinju ima bogatu povijest nasilja..

Na fotografije pretučene 18-godišnjakinje iz Zadra koje su se proširile društvenim mrežama, nitko jučer nije ostao ravnodušan. Naime, iz njih su vidljive teške tjelesne ozljede glave, koje joj je prošle srijede, u kafiću na Meladi nanio 31-godišnji Darko Kovačević.

Djevojku je više od pola sata udarao, šakama i nogama, nakon čega se udaljio iz kafića, a 18-godišnjakinja je sa slomljenim nosom, zubima i kostima lica prevezena u zadarsku bolnicu.

Kovačević je stari znanac zadarske policije protiv kojeg je od 2008. godine podneseno niz kaznenih prijava. Kako piše Index.hr. među tim kaznenim prijavama je i više nanošenja teških tjelesnih ozljeda, pucanje iz vatrenog oružja, nasilničko ponašanje, prisila prema policajcu, otmica, narušavanje nepovredivosti doma te niz tučnjava, a ima i bogatu povijest prometnih nesreća.

Iako je nakon brutalnog premlaćivanja pobjegao iz Zadra, sljedeće jutro je uhićen. Protiv 31-godišnjaka je podignuta kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnji te je predan pritvorskom nadzorniku. Sudac istrage mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...