pokušao pobjeći

Darko Kovačević koji je brutalno premlatio 18-godišnjakinju ima bogatu povijest nasilja..

Društvene mreže
Tamni način

Na fotografije pretučene 18-godišnjakinje iz Zadra koje su se proširile društvenim mrežama, nitko jučer nije ostao ravnodušan. Naime, iz njih su vidljive teške tjelesne ozljede glave, koje joj je prošle srijede, u kafiću na Meladi nanio 31-godišnji Darko Kovačević.

Djevojku je više od pola sata udarao, šakama i nogama, nakon čega se udaljio iz kafića, a 18-godišnjakinja je sa slomljenim nosom, zubima i kostima lica prevezena u zadarsku bolnicu.

Kovačević je stari znanac zadarske policije protiv kojeg je od 2008. godine podneseno niz kaznenih prijava. Kako piše Index.hr. među tim kaznenim prijavama je i više nanošenja teških tjelesnih ozljeda, pucanje iz vatrenog oružja, nasilničko ponašanje, prisila prema policajcu, otmica, narušavanje nepovredivosti doma te niz tučnjava, a ima i bogatu povijest prometnih nesreća.

Iako je nakon brutalnog premlaćivanja pobjegao iz Zadra, sljedeće jutro je uhićen. Protiv 31-godišnjaka je podignuta kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnji te je predan pritvorskom nadzorniku. Sudac istrage mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar