FBI objavio analizu zločinaca prema znakovima horoskopa

FBI je objavio svoju analizu zločinaca prema znakovima horoskopa. Naime, analizirali su svoju arhivu, usporedili su datume rođenja i kriminalna djela koja je netko počinio. Došli su do zaključka da su serijski ubojice rođeni u određenom periodu godine.

Tri znaka dominiraju među kriminalcima pa budite oprezni ako su vam u blizini:

1. RAK – Vjerovali ili ne, ovaj emotivni i povučeni znak uvjerljivo vodi na listi po broju uhićenih prijestupnika, a najčešće se radi o ljudima koji su počinili vrlo teške zločine u trenucima duševne rastrojenosti – od otmica do ubojstava iz osvete ili strasti.

2. ŠKORPION – Iako su tek deveti po broju uhićenih, zauzeli su visoko drugo mjesto zbog težine zločina koje obično izvršavaju: psihopatska ili serijska ubojstva, a uvjerljivo vode po broju plaćenih ubojica među znakovima horoskopa.

3. STRIJELAC – Treći najbrojniji zločinci, no njihova je priča drugačija od prva dva znaka: radi se o vještim lopovima i prevarantima koji izuzetno rijetko ozljeđuju svoje žrtve.

Najbezazleniji znak su svakako blizanci. Prema, sigurnosnoj agenciji čini se kako su najmanje opasni. Na njihovim rukama je bilo najmanje krvi.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...