ulaz je besplatan

Frka je u Kvartu; U petak ne propustite koncert grupe Nipplepeople

Društvene mreže

U petak, 15. lipnja održat će prvi koncert u sklopu drugog zadarskog urbanog festivala KvartArt 2018., a nastupit će – Nipplepeople.

Koncert će se održati u Skate parku (koji se nalazi u zgradi ispod budućeg Centra za mlade u sklopu bivše vojarne Stjepan Radić) s početkom u 22 sata.

Nipplepeople su maskirani electro pop duo. Identitet članova banda je nepoznat. U regiji su najpoznatiji po pjesmi “Sutra”, a odnedavno i po obradi pjesme “Frka”, koju u originalu izvodi Zdenka Kovačiček. Nastupali su na svim većim festivalima (EXIT, Hartera, Terraneo, Sea Dance, Sea Star…) te kao predgrupa grupama Hurts, Faithless i StereoMCs. Ovo je njihov prvi nastup u Zadru!

Koncert benda Nipplepeople jedan je od sveukupno pet u sklopu festivala KvartArt. Na festivalu koji drugu godinu za redom promovira urbani način života očekuje nas opet, uz koncerte, i edukativne radionice, projekcije, igra i zabava. Festival će nas na zabavan, aktivan i interaktivan način upoznati s projektom koji ima za cilj revitalizati zapuštene javne prostore, potaknuti novo promišljanje funkcije javnih gradskih prostora i sadržaja gradskih kvartova, te promovirati urbanu kulturu i popularizirati mladenačku umjetnost. Ove godine festival će se održati od 15. do 23. lipnja i svi su pozvani!

Ulaz na koncert je besplatan.

Ostavi komentar koristeći Facebook 
Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar