HAK savjetuje kada je najbolje danas krenuti na put

‘U nedjelju očekujemo veći broj vozila u smjeru unutrašnjosti već od ranih poslijepodnevnih sati. Upravo zbog velikog broja turista, vozačima savjetujemo da za povratak prema unutrašnjosti ne biraju posljednji trenutak, odnosno nedjelju navečer, nego nedjelju prijepodne.

Osim toga, važno je biti informiran. Sve informacije bit će objavljene na internetskoj stranici (www.hak.hr), u aplikaciji za pametne telefone (http://www.hak.hr/smartphone/croatia-traffic-info), te putem radijskih emisija.’, napominju u Hrvatskom autoklubu.

Stanje na cestama u nedjelju ujutro

Zbog predmeta na kolniku na 335. km autoceste A1 u smjeru Dubrovnika vozi se uz ograničenje 60 km/h!

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni te skliski u Slavoniji i dijelu središnje Hrvatske.

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i Gorskom kotaru, te na autocestama A1 između tunela Sveti Rok i čvora Zadar 2 i na A6 Rijeka-Zagreb između čvora Vrata i tunela Tuhobić. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

‘Pojačani promet očekujemo tijekom dana duž Istarskog ipsilona, Jadranske i Ličke magistrale, a u poslijepodnevnim satima na Krčkom mostu i autocestama A1 i A6 Rijeka-Zagreb prema unutrašnjosti. Na pojedinim dionicama autocesta, državnih i ostalih cesta u tijeku su redoviti ili izvanredni radovi te se vozi suženim kolnikom, uz ograničenje brzine, a zbog očekivano pojačanog i povremeno gustog promet tijekom dana prema unutrašnjosti mogući su zastoji i vožnja u koloni.’, javlja HAK.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...