Iskustvo iz zadarskog restorana; Cjenik su sakrili, donijeli drugu ribu i naplatili 3200 kuna

Nakon što je Večernji jučer objavio tekst o iskustvu Zagrepčana koji su sjeli u restoran na Lapadu i doživjeli neugodno iskustvo, javilo se još čitatelja kojima je boravak na moru prisjeo.

Jedan od njih imao je neugodno iskustvo u Zadru i to mnogo prije nego što je počela sezona.

– Dalmacija je očito postala preskupa za Hrvate – napisao nam je čitatelj i dodao da je to sve bez ikakvog pokrića popraćeno lošom uslugom i prosječno spremljenom hranom.

– Kada je bio rat i kada nije bilo turista, povlačili su nas za rukav, a sada smetamo, a ako se i udostojimo ući u restoran, poseban gušt je oderati nas – žali se čitatelj.

On je bio u jednom zadarskom restoranu u kojem je račun za četiri osobe iznosio više od 3200 kuna.

Kaže kako cjenik nije bio izložen, a na upit kakvu ribu imaju, konobar je spomenuo brancina. No, na stol je donio kovača i škarpinu što je ispalo mnogo skuplje.

Čitatelj nije pred svojim gostima htio ispasti ‘škrtica’ pa ga nije podsjetio na ‘jeftiniju’ ribu.

– Za predjelo je ponudio „od svega pomalo“, I stavio od svega pomalo, a svako to „pomalo“ naplatio je po punoj cijeni (od 120,00 do 150,00 kn po porciji). Juha 75,00 kn. Halo? – čudi se čitatelj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...