Lopovi ne miruju; Provaljeno u dvije kuće i tvrtku, štete iznose više desetaka tisuća kuna

Jučer tijekom noći u Bibinjama, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 42-godišnjaka, odakle je otuđio novac, ručni sat i sunčane naočale. Materijalna šteta iznosi preko deset tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer poslijepodne u ulici Hrvatskog sabora u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 45-godišnjaka te otuđio novac i više komada sunčanih naočala. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U vremenu od utorka do četvrtka u Zadru, u ulici Hrvatskog sabora nepoznati počinitelj je provalio u prostorije tvrtke u vlasništvu 37-godišnjaka, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...