tijekom produženog vikenda

Lopovi “počistili” apartmane i kamp kućicu; Nijemci i Slovakinja ostali bez desetak tisuća kuna

Arhiva AZD/Ilustracija

Jučer poslijepodne, u apartmanskom naselju u Sv. Filipu i Jakovu, nepoznati je počinitelj provalio u apartmane koje koriste državljanin Njemačke i državljanka Slovačke te otuđio više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U nedjelju poslijepodne, u kampu u Biogradu, nepoznati je počinitelj iz kućice 45-godišnjeg državljanina Njemačke otuđio desetak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu trgovačkog društva te otuđio mobitele vrijedne više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći s nedjelje na ponedjeljak, u Ulici Frane Alfirevića u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio skuter Baotian u vlasništvu 58-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Ostavi komentar koristeći Facebook 
Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar