tijekom produženog vikenda

Lopovi “počistili” apartmane i kamp kućicu; Nijemci i Slovakinja ostali bez desetak tisuća kuna

Arhiva AZD/Ilustracija

Jučer poslijepodne, u apartmanskom naselju u Sv. Filipu i Jakovu, nepoznati je počinitelj provalio u apartmane koje koriste državljanin Njemačke i državljanka Slovačke te otuđio više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U nedjelju poslijepodne, u kampu u Biogradu, nepoznati je počinitelj iz kućice 45-godišnjeg državljanina Njemačke otuđio desetak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu trgovačkog društva te otuđio mobitele vrijedne više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći s nedjelje na ponedjeljak, u Ulici Frane Alfirevića u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio skuter Baotian u vlasništvu 58-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Ostavi komentar koristeći Facebook