Muškarcima su ove osobine žena važnije od fizičkog izgleda

Većina muškaraca kod žena će prvo primjetiti fizički izgled – pronaći će nešto što ih privlači. Ipak…

Za neke situacije to može biti jedina bitna stvar, ali za partnericu s kojom planira živjeti većina muškaraca traži i cijeni mnogo više od izgleda;

Zna slušati

Žene koje znaju samo saslušati od muškarca će dobiti zahvalnost. Pri tome misle na pravo slušanje, s razumijevanjem. Želite li izreći poznatu “Jesam ti rekla” opasku,stanite na vrijeme.

Spontanost

Muškarci cijene opuštenost i spontanost. Ne zamarajte se, pjevajte ako vam se pjeva, plešite, skačite…

Vožnja

Iako se često često žale na ženske vozače, mnogi muškarci b ise složili da moderna žena mora biti dobar vozač.

Ne brojite svaku kaloriju

Lijepo je što pazite na svoju liniju i ne želite se udebljati, ali nemogućnost da vas odvede na pizzu ili u restoran dovest će ga do toga da sepita: “Što mi ovo treba?”.

Dobra kuharica

I bake su govorile da je jedini način da dođetedo muškog srca preko njegovog želuca. Iako nije u potpunosti točno, nemojte odbaciti ovu teoriju.

Kompromis

Svaki muškarac se osjeća bolje kada zna da je nejgova djevojka spremna pregovarati i potruditi se da dođe do rješenja koje će biti prihvatljivo za oboje.

Brižnost

Želi znati da se brinete za njega, ali budite oprezni jer ponavljanje “Volim te” svake dvije minute neće dobro završiti. Budite uz njega i mazite ga kad je bolestan ili umoran, iznenadite ga s vremena na vrijeme, slušajte njegove probleme i bit će dovoljno, piše Večernji list.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...