Nakon narodnjačkog Extra FM-a stiže i Extra TV, program posvećen narodnjačkim spotovima

Cajke su već odavno stigle na velika vrata, a sada stižu i na male ekrane.

Nedavno je u Zagrebu počeo s emitiranjem Extra FM, prva radio postaja posvećena cajkama. Izgleda da je odaziv bio pozitivan jer bi uskoro s emitiranjem trabala krenuti i komercijalna televizija ExTRA TV. Slobodna Dalmacija piše da je Vijeće za elektroničke medije jednoglasnom odlukom dalo dopuštenje emitiranju programa posvećenog cajkama.

U programu ExTRA TV-a ‘vrtjet’ će se spotovi glazbenika poput Željka Joksimovića, Severine, Jelene Rozge, Sergeja Ćetkovića, Nede Ukraden, Maje Šuput, Lidije Bačić, Saše Matića, Halida Bešlića, Ace Lukasa, Jelene Karleuše, Seke Aleksić i sličnih.

Vlasnik TV kanala Davor Gavranić nije želio otkriti točan datum početka emitiranja jer je u igri još dosta faktora i nepoznanica. Imena eventualnih voditelja i sadržaji potencijalnih emisija također još nisu poznati: ‘ Nemamo definiran datum početka emitiranja, jer smo u pripremi cijelog projekta. Ne znamo još sve detalje, ali ćemo, u svakom slučaju, na vrijeme izići s PR člankom u kojemu će stajati sve pojedinosti’, kaže je Antonio Luka Radanovi, odgovorna osoba u tvrtki EXTRA FM d. o.o.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...