Nakon vijesti koja je potresla sve navijače Reala, Modrić se odmah oglasio

Hrvatski kapetan Luka Modrić ekspresno je prokomentirao događaj koji je iznenadio navijače Reala, a to je odlazak Zinedinea Zidanea s klupe ‘kraljevskog kluba’.

Francuz je u četvrtak doslovce šokirao nogometni svijet. Sazvao je izvanrednu konferenciju za medije te poručio:

‘Donio sam ovu odluku jer momčad treba promjenu kako bi nastavila pobjeđivati. Treba joj netko tko će uvesti novi način rada i zbog toga se povlačim. Osjećam da je ovo ispravna odluka. Rekao sam svima u klubu da se možda opet vidimo jer mi je Real dao sve. Mnogi u ovoj mojoj odluci ne vide smisao, ali ja ga vidim ‘, kazao je Zidane koji odazi kao pobjednik, jer je s Realom osvojio treću titulu prvaka Europe u nizu.

‘Zaista je bilo spektakularno što smo i treći put osvojili Ligu prvaka, ali to je bilo i vrijeme za razmišljanje. Što još mogu ponuditi igračima koji su sa mnom sve osvojili? Vjerujem da im je potreban promjena i želim im zahvaliti na svemu’, dodao je Zidane, piše tportal.hr.

Na njegov odlazak reagirali su mnogi, a među njima i Luka Modrić, igrač kojem je Zidane uvijek vjerovao, i koji je u tome razdoblju bio jedan od ključnih karika u uspjesima Reala, koji je s Francuzom osim tri LP uzeo i po dva UEFA Superkupa i Svjetska klupska prvenstva te po jedno španjolsko prvenstvo i Superkup.

‘Gospodine, bila je privilegija raditi i učiti od vas. Ovaj put kojeg smo zajedno prošli zauvijek ću pamtiti. Zahvalan sam vam za sve i želim vam sve najbolje’, napisao je Modrić na društvenim mrežama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...