Nikolina Jovici: “Gađat ću te tanjurom u glavu ako dođeš na koncert i kreneš me ljubiti pred svima”

Bivši natjecatelj showa ‘Ljubav je na selu’ Josip Ćiritović (34) kaže da je njegova zaručnica Nikolina Cvek (26), koju je upoznao u realityju, velika obožavateljica Jelene Rozge (40) te da zna sve njezine pjesme.

– Mojoj Nikolini je Rozga poklonila lijepu svilenu haljinu nakon koncerta u Puli – rekao je Benkovčanin za 24 sata.

Zaručnica mu se, tvrdi Jovica, prije nekoliko dana pohvalila kako je Rozgu upoznala nakon njezinog nastupa te da je splitska pjevačica bila oduševljena njome.

– Rekla je Jeleni da obožava njezine pjesme i da će ih pjevati na svom koncertu – kaže Ćiritović kojemu se jako sviđa nova odjevna kombinacija njegove djevojke. Iako žarko želi prisustvovati na Nikolininom koncertu u Splitu, tvrdi da mu ona još nije to dozvolila te da se i dalje s njom prepucava.

– Gađat ću te tanjurom u glavu ako dođeš na koncert i kreneš me ljubiti pred svima – odbrusila je Nikolina Jovici u telefonskom razgovoru kad ju je neumorno nagovarao da popusti pri svojoj odluci. Zabranila mu je da dođe na koncert jer strahuje da bi se Josip uspeo na pozornicu i počeo je ljubiti i grliti pred svima.

Iako Jovica nije zadovoljan njezinom odlukom, tvrdi da je voli i dalje bez obzira na sve te da njihova ljubav nema granica. Za Nikolinin koncert u Splitu bila je velika navala pa su se organizatori dosjetili kako bi mogli napraviti još nekoliko koncerata s ‘glazbenicom u usponu’.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...