Općina Kukljica osnovana je 1996 godine

Održana Svečana proslava Dana Općine Kukljica

Arhiva AZD/Ilustracija

Na terasi TN Zelena Punta održala se svečana proslava i sjednica Općinskog vijeća Kukljica povodom 22. obljetnice od osnutka Općine Kukljica.

Općina Kukljica osnovana je 1996 godine odlukom tadašnjeg saziva Hrvatskog državnog sabora.

Svečanu sjednicu otvorio je predsjednik Općinskog vijeća Milorad Košćica. Tim je povodom sve nazočne goste pozdravio i Marin Boško načelnik Općine Kukljica .

Uz brojne posjetitelje proslavu su uveličali i uvaženi gosti Zadarske županije Daniel Segarić pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, ribarstvo, vodno gospodarstvo, ruralni i otočni razvoj, Ivka Ćorić pomoćnica pročelnika Upravnog odjela za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i komunalne poslove, Vedran Zrilić pomoćnik ravnatelja Županijske lučke uprave i Željko Šoša vijećnik Županijske skupštine.

Svečanoj Općinskoj sjednici nazočili su i načelnici susjednih otočkih Općina, Jure Brižić načelnik Općine Preko, Marko Kolega načelnik Općine Kali, Krešimir Ćosić načelnik Općine Pašman i Gora Mušćet načelnik Općine Tkon.

U svom govoru načelnik Marin Boško osvrnuo se na prethodnu godinu svog mandata i zaželio i nadalje dobru suradnju i zajedništvo s mještanima a i s ostalim otočkim općinama sve u cilju napretka i razvoja kako mjesta Kukljice tako i otoka Uljana i Pašmana.

Na kraju sjednice podijeljene su zahvalnice Milki Blagdan prvoj načelnici Općine Kukljica, KUD- u “Kukljica”, udruzi žena “Kukljica”, športskom ribolovnom društvu “Uligna” i udruzi umirovljenika Kukljica.

U neformalnijem dijelu sjednice uz ugodno druženje i domjenak goste su zabavljali članovi otočke klape “Basket”.

Ostavi komentar koristeći Facebook 
Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar