U ZRAČNOJ LUCI

Osumnjičenik za ubojstvo na Zrću uhićen u Splitu

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

U sklopu kriminalističkog istraživanja ubojstva i pokušaja ubojstva na Zrću, jutros u 09,30 sati, na aerodromu Resnik kod Splita, policijski službenici Postaje granične policije Split-Resnik uhitili su 25-godišnjeg državljanina Velike Britanije, koji se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelima.

Provođenjem kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, policijski službenici su došli do saznanja o mogućem počinitelju, a u daljnjem istraživanju i operativnim radom utvrđen je njegov puni identitet.

Zbog opasnosti od bijega za njim je raspisana potraga i o tome su obaviještene sve ustrojstvene jedinice policije i svi službujući policajci, s naglaskom na granične prijelaze i zračne luke.

25-godišnjak je uhićen prilikom izlazne granične kontrole kojoj je pristupio u pokušaju napuštanja RH. On će tijekom dana biti prepraćen na kriminalističko istraživanje u Policijsku postaju Novalja. Kriminalističko istraživanje, u suradnji s nadležnim Državnim odvjetništvom se nastavlja radi utvrđivanja drugih sudionika   i svih ostalih okolnosti događaja.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar