Znaju kako

Ovi muškarci prema horoskopskom znaku ženi će se odnositi kao prema kraljici

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Neki horoskopski znakovi su vrlo posvećeni svojim partnerima, dok drugi znakovi ne osjećaju potrebu da ih uzdižu u nebesa kako bi izrazili svoju ljubav.

 Možda im značite puno, ali neće vam uvijek udovoljavati. Popis u nastavku otkriva koji će vas muškarci tretirati kao kraljicu i koji to neće činiti.

Ovan

Ovan želi romantičan i ravnopravan odnos. On misli da je potrebno povremeno partneru ugađati s darovima, ali ne previše kako se veza ne bi pretvorila u materijalizam.

Bik

Bik voli ugađati svojoj partnerici, ali njegov stil je malo drugačiji. Umjesto darova i masaža, pokazat će svoju ljubav kroz podršku, brigu i odgovornost. S njim ćete se osjećati zaista voljenima.

Blizanci

Ne biste trebali očekivati ​​od njega kraljevski tretman. Držat će vas za ruke i voljeti vas, ali konstantno ugađanje nije njegova domena. On misli kako su takve stvari dosadne i posebna iznenađenja čuva samo za posebne prigode.

Rak

Rak voli razmaziti svog partnera i priuštit će mu sve što želi. On je ovisan o toplim osmjesima i poljupcima koje će dobiti zauzvrat. Bez obzira na zo što želite, vaš partner rak će tu želju sigurno ispuniti.

Lav

Lav uživa u pažnji i maženju, stoga budite sigurni da će se tako odnositi i prema svojoj partnerici. Očekujte mnogo darova i otmjenih večera. Lav zna što treba učiniti kako bi njegova partnerica bila sretna.

Djevica

Muškarac rođen u znaku djevice neće činiti ništa posebno da bi pokazao koliko ste mu posebni, ali njihove suptilne geste i promišljenost govore sve. Vi ste za njega princeza i možete to primijetiti kada vam otvara vrata, izvlači stolicu ili kada šalje slatke poruke u kojima govori kako misli na vas. On je vrlo sladak i drag.

Vaga

Svi znamo da vaga želi udovoljiti drugim ljudima, ali on vam neće ugađati cijelo vrijeme samo zato što to vi tražite. Lijepo će se odnositi prema vama, s ljubavlju, ali neće vas staviti na postolje.

Škorpion

Muškarci rođeni u znaku škorpiona su intenzivni i vrlo strastveni. Iako biste mogli biti njihova kraljica, najbolje je ne očekivati ​​puno ugađanja od njih cijelo vrijeme. Nije sklon romantičnim, maštovitim gestama, ali će vas zato u krevetu obožavati poput božice.

Sva njegova pažnja i pohvale izlijevaju se tijekom intimnih trenutaka i tada zaista možete osjetiti koliko mu značite. U drugim će se slučajevima smatrati ravnopravnima.

Strijelac

Strijelac je avanturista i voli se zabaviti. Povremeno voli slatke darove i izlaske. Želi imati snažan odnosi i u vezi se ne želi osjećati kao dadilja.

Jarac

Jarac se čini ozbiljnim, ali je zapravo jako mekan. On će vam se klanjati i darovati vam svu raskoš koju zaslužujete u životu. To je njegov način pokazivanja predanosti.

Vodenjak

Vodenjaku je važna duboka povezanost i istinska ljubav. Njemu su darovi površna stvar. On želi da oboje uložite jednak trud u vezi i želi da budete s njim zbog toga što on jest, a ne zbog darova.

Ribe

Ribe će učiniti sve kako bi se njihova partnerica osjećala posebno. Oni ne škrtare kada je u pitanju romantika. S bajkovitim vizijama očekujte puno buketa, otmjenih večera i iznenadnih putovanja.

Bez obzira koliko je zaposlen, muškarac riba će uvijek biti uz vas. Jako je pažljiv. Učinit će sve što je u njegovoj moći kako bi pokazao kako je sposoban učiniti vas sretnima, piše Atma.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar