Ovi muškarci prema horoskopskom znaku ženi će se odnositi kao prema kraljici

Neki horoskopski znakovi su vrlo posvećeni svojim partnerima, dok drugi znakovi ne osjećaju potrebu da ih uzdižu u nebesa kako bi izrazili svoju ljubav.

 Možda im značite puno, ali neće vam uvijek udovoljavati. Popis u nastavku otkriva koji će vas muškarci tretirati kao kraljicu i koji to neće činiti.

Ovan

Ovan želi romantičan i ravnopravan odnos. On misli da je potrebno povremeno partneru ugađati s darovima, ali ne previše kako se veza ne bi pretvorila u materijalizam.

Bik

Bik voli ugađati svojoj partnerici, ali njegov stil je malo drugačiji. Umjesto darova i masaža, pokazat će svoju ljubav kroz podršku, brigu i odgovornost. S njim ćete se osjećati zaista voljenima.

Blizanci

Ne biste trebali očekivati ​​od njega kraljevski tretman. Držat će vas za ruke i voljeti vas, ali konstantno ugađanje nije njegova domena. On misli kako su takve stvari dosadne i posebna iznenađenja čuva samo za posebne prigode.

Rak

Rak voli razmaziti svog partnera i priuštit će mu sve što želi. On je ovisan o toplim osmjesima i poljupcima koje će dobiti zauzvrat. Bez obzira na zo što želite, vaš partner rak će tu želju sigurno ispuniti.

Lav

Lav uživa u pažnji i maženju, stoga budite sigurni da će se tako odnositi i prema svojoj partnerici. Očekujte mnogo darova i otmjenih večera. Lav zna što treba učiniti kako bi njegova partnerica bila sretna.

Djevica

Muškarac rođen u znaku djevice neće činiti ništa posebno da bi pokazao koliko ste mu posebni, ali njihove suptilne geste i promišljenost govore sve. Vi ste za njega princeza i možete to primijetiti kada vam otvara vrata, izvlači stolicu ili kada šalje slatke poruke u kojima govori kako misli na vas. On je vrlo sladak i drag.

Vaga

Svi znamo da vaga želi udovoljiti drugim ljudima, ali on vam neće ugađati cijelo vrijeme samo zato što to vi tražite. Lijepo će se odnositi prema vama, s ljubavlju, ali neće vas staviti na postolje.

Škorpion

Muškarci rođeni u znaku škorpiona su intenzivni i vrlo strastveni. Iako biste mogli biti njihova kraljica, najbolje je ne očekivati ​​puno ugađanja od njih cijelo vrijeme. Nije sklon romantičnim, maštovitim gestama, ali će vas zato u krevetu obožavati poput božice.

Sva njegova pažnja i pohvale izlijevaju se tijekom intimnih trenutaka i tada zaista možete osjetiti koliko mu značite. U drugim će se slučajevima smatrati ravnopravnima.

Strijelac

Strijelac je avanturista i voli se zabaviti. Povremeno voli slatke darove i izlaske. Želi imati snažan odnosi i u vezi se ne želi osjećati kao dadilja.

Jarac

Jarac se čini ozbiljnim, ali je zapravo jako mekan. On će vam se klanjati i darovati vam svu raskoš koju zaslužujete u životu. To je njegov način pokazivanja predanosti.

Vodenjak

Vodenjaku je važna duboka povezanost i istinska ljubav. Njemu su darovi površna stvar. On želi da oboje uložite jednak trud u vezi i želi da budete s njim zbog toga što on jest, a ne zbog darova.

Ribe

Ribe će učiniti sve kako bi se njihova partnerica osjećala posebno. Oni ne škrtare kada je u pitanju romantika. S bajkovitim vizijama očekujte puno buketa, otmjenih večera i iznenadnih putovanja.

Bez obzira koliko je zaposlen, muškarac riba će uvijek biti uz vas. Jako je pažljiv. Učinit će sve što je u njegovoj moći kako bi pokazao kako je sposoban učiniti vas sretnima, piše Atma.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...