Ovo su tri najljepša znaka zodijaka; Jeste li među njima?

Generalno, uvijek ćete pročitati kako se VAGA, ŠKORPION i JARAC smatraju najljepšim znakovima, ali zapamtimo ovo: Ljepota je u oku promatrača.

Vaga

Ovaj znak se često smatra najljepšim, imaju vrlo elegantne pokrete tijela i simetrično lice. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju slatke rupice na obrazima i pravilno, ovalno lice. Usta su im lijepo oblikovana, a glava i lice najčešće manji od prosjeka. Nos je tanji, mada može biti duguljast, a kosa srednje gusta ili rjeđa. Muški pripadnici često izgube kosu oko 30te. Imaju vrlo upečatljivu boju očiju koje su povijene prema dolje. Donji dio tijela najčešće je dosta jači nego gornji, a prsni koš i struk uži. Obožavaju se dotjerivati ​​i isticati izgledom. Omiljene boje su im smeđa i roza.

Škorpion

Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica. Oči su im velike i često hipnotizirajuće, neobičnih nijansi. Koža im je malo masnija pa često sjaje, a tijelo vitko. Poprilično čvrste fizičke konstitucije, čak i ako su mršavi, pripadnici ovog znaka djeluju snažno i visoko. Imaju nešto šira ramena od prosjeka. Lica su im upečatljiva, sa senzualnim usnama i prodornim očima te nepravilnim nosom. Kosa je najčešće smeđa i gusta. Vole izgledati lijepo, ali ne vole ništa što je napadno. Omiljene boje su im crna, siva i crvena.

Jarac

Ovaj je zimski znak slavan po odličnoj i seksipilnoj figuri. Iako izgled pripadnika ovog znaka djeluje pomalo neutralno, ističu se po tome što su poprilično koščati. Najčešće su niži ili srednje visine. Lice im je izražajno, a oči velike, često sive, zelene ili plave. Profil lica je zaobljen, a na njemu se najčešće ističe brada, upečatljivi zubi i lijep osmijeh. Na njima se ističu razvijene i lijepe ruke, kao i visoko postavljene kosti jagodica. Vole lijepu odjeću, ali ne i vulgaran izgled, a najdraže boje su sve nijanse zelene i smeđe.

Karakteristike ostalih znakova možete pročitati ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...