Pogledajte koji Srbin umjesto Modića dolazi u Real – i to za 170 milijuna eura!

Već se neko vrijeme spominje čistka u Real Madridu, a španjolski mediji tvrde kako je Florentino Perez sada opet spreman za izgradnju ‘Galacticosa’ nakon što je protekle dvije sezone ulagao u mlade domaće igrače.

U nadolazećem prijelaznom roku predsjednik Reala vjerojatno će tražiti najbolje raspoložive igrače i možda krenuti u veliku obnovu momčadi. Cristiano Ronaldo je na izlaznim vratima, o tome se piše već danima, a Real će za njega jamačno tražiti vrtoglavu svotu.

No, nije Ronaldo jedini o čijem se odlasku priča, navodno bi Madrid mogao napustiti i drugi najvažniji kotačić u momčadi, a to je Luka Modrić. O Modrićevu odlasku piše se gotovo jednako iscrpno kao i o Ronaldovu, što doista znači da bi mogao otići.

Modrić je ključni igrač Reala, ali ušao je u godine kada se Real obično rastaje od svojih zvijezda, za nekoliko mjeseci zagazit će u 34. godinu života. Malo tko vjeruje u Modrićev odlazak jer trenutno je momčad Reala nezamisliva bez njega, ali činjenica da Real kupuje novog veznjaka koji igra na njegovoj poziciji šalje jasnu poruku.

Ako je za vjerovati španjolskim, talijanskim pa i engleskim medijima, Real kupuje srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića. Nogometaš Lazija imao je sjajnu sezonu u kojoj je odigrao 48 utakmica zabio 14 golova i upisao devet asistencija. Sergej vrijedi 90 milijuna eura prema Transfermarktu, što znači da bi Lazio mogao dobiti čak i dvostruko veću cijenu, zapravo tu se negdje kreće informacija koju nose brojni europski mediji. Navodno Real nudi oko 170 milijuna eura.

Postoji ipak i realna šansa da Modrić ostane još sezonu u Realu, jasno ako će se držati politike otprije. Recimo, Modrić je došao kao zamjena za Xabija Alonsa, ali je neko vrijeme s njime igrao i učio od njega te je na koncu preuzeo njegovu poziciju, a Alonso je otišao, piše Dnevno.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...