smatra se da je počinitelj još na otoku

Poznat identitet ubojice mladog Britanca; Uzrok sukoba ampulice dušičnog oksida?

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Droga, alkohol ili najvjerojatnije oboje dovelo je do ubojstva na  popularnoj partijanerskoj plaži Zrće na Pagu. U obračunu dviju skupina ispred jednog noćnog kluba nožem je ubijen 26-ogodišnji Britanac Ugo, drugi je teško ranjen, a treći lakše, donosi RTL.

Po svemu sudeći i ubojica je Britanac. Navodno se još nalazi na otoku, snimljen je nadzornim kamerama, ali policija ga dosad nije uhvatila. U vrijeme ubojstva bio je odjeven u kupaće bermude, a na nogama je imao tenisice. Tamnoput je, višeg je rasta, tamnije boje lica i crne kratke kose. Navodno je poznat i njegov identitet kojeg su otkrili privedeni pripadnici skupine koja se sukobila u obračunu, ali za nožem se još uvijek traga. O ubojstvu su izvjestili i britanski mediji.

Najstariji klub na Zrću ispred kojeg se dogodilo ubojstvo je tijekom podneva zatvoren te je program premješten u druge klubove. No, na mjestu događa se još uvijek vide tragovi krvi koji svjedoče o zločinu koji se tamo dogodio. Nekoliko metara dalje leže mogući razlozi sukoba – ampulice u kojima je nekada bio dušični oksid. Ove ampulice za šlag se isto tako koriste za omamljivanje, odnosno za postizanje stanovite euforije, opuštenosti, a možda i halucinacija.

Navodno se dogodio sukob dviju britanskih dilerskih skupina rano jutros kada su klubovi već bili pred zatvaranjem. Očevid je završen, a na ispitivanju u policiji bilo je više britanskih državljana koji bi trebali razjasniti sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

“Ubojstvo zasigurno nije bilo slučajno. Nešto se počelo događati u klubu Kalypso. Očito je bio neki verbalni sukob unutra, ali ne znamo zbog čega. Čini se izgledno da se radi o dvije grupice stranih državljana. Jedna grupica od njih pet-šest dočekala je na izlazu iz kluba drugu grupicu negdje oko 5.30 sati. Napali su ih tjelesno, a jedan je od počinitelja za kojim se najintenzivnije traga nožem izbo trojicu sudionika iz druge grupe. Riječ je o tjelesnom obračunu koji se dogodio vrlo kratko” pojašnjava Željko Prša, zamjenik glavnog ravnatelja policije.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar