Prijavite se na treće izdanje Bibinje Summer Run utrke

Proteklih godina više od 200 trkača odazvalo se uličnoj utrci u srcu ljetne sezone. Ulična utrka odlično je prihvaćena od strane mještana Bibinja, ali i od turista što je i cilj utrke, povezati domaćine i njihove goste u sve popularnijem vidu rekreacije .  Prošlo ljeto u Bibinje su stigli trkači iz 11 zemalja, stoga možemo reći kako ova utrka ima međunarodni karakter.

Organizatori Općina Bibinje u suradnji sa Školom trčanja Zadar i Triatlon klubom Zadar i ove su godine pripremili nagrade za one najbrže.  Nagrade se dijele za prva tri prvoplasirana u muškoj i ženskoj konkurenciji natjecanja, najbržeg Bibinjca i Bibinjku, ali i za ono po čemu je ova utrka posebna, nagradu osvaja i najbrži turist.

Prošlogodišnji pobjednik Ante Živković, inače član Atletskog kluba Dubrovnik istrčao je utrku za 14:48 minuta. Hoće li netko uspjeti srušiti njegov rekord ostaje nam za vidjeti. Utrka starta u nedjelju, 29. srpnja u 20:30 sati.

Mjerna služba osigurala je točno praćenje putem mikro čipa za mjerenje vremena koji će biti na svakom startnom broju natjecatelja. Prijave su otvorene do 25. srpnja na bibinjesummerrun.com ili bibinje.hr, također moguće se prijaviti i u uredu TZ Općine Bibinje.

Za sve natjecatelje osigurana je okrjepa tijekom i nakon utrke, kada slijedi proglašenje pobjednika i velika fešta. Voditelj programa je sportski novinar i voditelj Robert Zorić.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...