Prijenos utakmice Hrvatska – Danska moći će se gledati na Forumu na velikom ekranu

Nakon izvrsnih nastupa i prvog mjesta u skupini na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, reprezentacija Hrvatske u kojoj igraju čak četiri iznimna igrača iz Zadra Šime Vrsaljko, Danijel Subašić i Dominik Livaković, svi skupa predvođeni maestralnim Lukom Modrićem, nastupit će sutra, u nedjelju 1. srpnja u osmini finala protiv Danske pred 43.000 gledatelja u Nizhnyem Novgorodu, kojeg pamtimo po povijesnoj pobjedi protiv Argentine.

Grad Zadar i Turistička zajednica pozivaju sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu, kao i naše goste da dođu sutra na Forum i s ponosom prate i podržavaju Vatrene putem javnog prijenosa na velikom ekranu.

Na istom mjestu moći ćete pogledati već i prvu utakmicu na sutrašnjem rasporedu osmine finala između Španjolske i Rusije u 16 sati, no prava fešta započinje zabavnim programom uz veselu glazbu s DJ pulta u 19 sati, kako bi se atmosfera usijala do početka dvoboja u 20 sati između Hrvatske i Danske. Uz nadu i vjeru u pobjedu Hrvatske prava fešta je zagarantirana, stoji na stranicama TZ grada.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...