Procurila fotografija ubijenog na Zrću: “Sve što si trebao je dobar odmor”

Britanski mediji objavili su fotografije 26-godišnjeg Londončanina Uga Wilsonakoji je jučer ubijen na plaži Zrće. Sun piše kako je hrvatska policija jutros u splitskoj zračnoj luci uhitila osumnjičenog za ubojstvo.

‘Samo si trebao dobar odmor, a dogodilo se ovo’

Pozivajući se na neimenovani izvor iz Hrvatske, Sun izvještava kako se ubojica, koji je također britanski državljanin, pokušavao ukrcati na avion za London i pobjeći iz Hrvatske.

Prenose i rečenice jedne od Wilsonovih prijateljica, koja je na Twitteru objavila poruku u kojoj se oprašta od njega. Među ostalim je napisala: “Ne mogu vjerovati. Počivaj u miru Kraze… Sve što si trebao je dobar odmor i dogodilo se ovo…’

Podsjetimo, na aerodromu Resnik kod Splita u četvrtak u 9,30 sati granična policija uhitila je 25-godišnjeg britanskog državljanina osumnjičenog za ubojstvo i pokušaj ubojstva sunarodnjaka ispred noćnog kluba na Zrću, izvijestili su danas iz Ministarstva unutarnjih poslova.

Sukob dviju dilerskih skupina

Osumnjičenik za ubojstvo doveden je u četvrtak oko 14 sati na kriminalističko istraživanje u Policijsku postaju Novalja. Kriminalističko istraživanje, u suradnji s nadležnim Državnim odvjetništvom nastavlja se radi utvrđivanja drugih sudionika  i svih ostalih okolnosti događaja, priopćio je MUP, prenosi RTL.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...