Regija oduševljena Hrvatskom: “Vatrena rapsodija i maestralni Modrić”

Mediji iz regije pišu samo hvalospjeve na račun hrvatske reprezentacije nakon zabijanja Argentine s 3:0 u drugom kolu skupine D Svjetskog prvenstva, donosi Index.hr.

“Hrvati su odigrali maestralnu utakmicu i potpuno nadigrali Gaučose, osigurali nokaut fazu i ujedno gurnuli momčad Lea Messija na rub ispadanja pred nastavak natjecanja”, piše srpski B92 koji se posebno osvrnuo na lošu utakmicu Lionela Messija.

“On je odigrao još jednu blijedu utakmicu i teško im i on može pomoći. Argentina je osvojila tek jedan bod u dvije utakmice i ostaju joj tek teoretske šanse da prođe dalje.”

Blic piše o “vatrenoj rapsodiji i bruki Argentine”.

“Momčad Zlatka Dalića pokazala je kako se može nositi sa svima, pa i s Argentinom, i da je nadigra, ponizi i dovede na rub ispadanja. Argentina je potučena samo tako. Jorge Sampaoli izgubio je taktičku bitku, a Gaučosi izblamirali cijelu naciju koja je polagala toliko nade.”

“Hrvatska lavina zatrpala Argentinu i Messija”, piše slovenski Sportal, a bosanski SportSport donosi naslov “Vatreni obrukali Messija i društvo”.

“Hrvatska demolirala Argentinu”, piše bosanski Avaz, a portal Klix iz iste zemlje poručuje da je sjajna Hrvatska pregazila Argentinu.

Slovenski 24ur divi se Modriću i njegovom pogotku. “Modrićeva majstorija zapečatila sudbinu Gaučosa”, naslov je tog portala.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...