Rekonstruirana prije samo pola godine; Vruljica nakon jučerašnje kiše postala – bazen!

Prije pola godine rekonstruirana je Vruljica. No, jučerašnja kiša bila je dovoljna da je pretvori u bazen. Razljutilo je to Marka Pupića Bakrača koji u priopćenju kaže:

Ima oko pola godine da je rekonstruirana cesta oko Vruljice. U prosincu kada je netom nakon rekonstrukcije cesta je poplavila za svega pola sata malo jače kiše upozorili smo na loše izvedene radove, tražili da se nepravilnosti otklone i utvrdi odgovornost. Na teren su izašli gradski oci. Među njima i pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo Darko Kasap inače po struci inženjer strojarstva. Stručnjak za strojarstvo Darko Kasap na licu mjesta utvrdio je da je cesta poplavljena jer su se začepili odvodi zbog nakupina lišća i nečistoća zaostalih od radova ta da nepotrebno širimo paniku i dezinformacije.

Danas je cesta na Vruljici ponovno poplavljena nakon pola sata malo jačih oborina. Svaki komentar na to je izlišan. Zato neću ništa komentirati. Ispričati ću vam jednu zgodu.

Ima jedan gradski pročelnik čija žena je visoko obrazovana i vrlo vrijedna na svom poslu. Sin mu je malo lijen u školi pa ga je majka korila. Pitala ga je ako  ne želi učiti što misli raditi kad odraste ? Mali odgovara ništa ovako ko i ćaća. Inteligentno dijete shvatilo da kad si član HDZa ne trebaš biti ni kompetentan ni radišan a živiš dobro.

Što si veći panj i supozitorij čeka te svjetlija partijska karijera.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije

Marko Pupić-Bakrač

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...