Servis mobitela Zadar na novoj adresi Polačišće 4, u City Galleriji na Relji

Servis mobitela Zadar u novom prostoru, u City Galleriji na Relji, najmodernije je opremljen servis koji prati sve najnovije tehnike i vrši sve vrste usluga na mobitelima i smartphone uređajima. Naš stručni tim ulaže u edukaciju svog kadra i konstantno unapređivanje svoje opreme, te  će otkloniti bilo kakvu vrstu kvara vezane za vaš software ili hardware.

U ovo moderno doba, svjesni smo da je mobitel jedna od najbitnijih poveznica sa svijetom i da nam služi za čuvanje uspomena i važnih privatnih i poslovnih podatka. Zbog toga  je Servis mobitela Zadar Vaš najbolji izbor u slučaju bilo kakvih problema, što dokazuje i mnoštvo naših zadovoljnih klijenata.

Također možete izabrati iz našeg velikog asortimana dodatne opreme u našoj trgovini u sklopu servisa. Obratite nam se s povjerenjem, jer naše usluge obavljamo brzo i diskretno.

Posjetite Servis mobitela Zadar na web stranici www.servismobitelazadar.com, na Facebooku i Instagramu; ili osobno dođite u naš Servis i uz ugodnu atmosferu i ljubazno osoblje, prepustite svoje brige nama.

Kontaktirati nas možete i putem e-maila na info/servismobitelazadar.com, ili na brojeve 097/6550-283 ili 023/550-040.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...