Spektakularno otvaranje 21. SP-a; Robbie Williams, prelijepa Aida, maskota Zabivaka, Putin…

Na moskovskom stadionu Lužnjiki održana je svečana ceremonija otvaranja 21. Svjetskog prvenstva u nogometu. Rusi su se potrudili i priredili spektakl za one koji su sve pozorno pratili preko televitzijskih stadiona ili su prisustvovali uživo.

Preko 80 tisuća gledatelja na prelijepoj nogometnoj areni te stotine milijuna njih preko ekrana moglo je vidjeti fantastičnu koreografiju ruskih pjevača i plesača, a najveća zvijezda uvodnog programa bio je britanski glazbenik Robbie Williams koji je izveo par svojih hitova.

U duetu s njime nastupila je i ruska sopranistica fenomenalnog glasa Aida Gariffulina.

Svima se obratio predsjednik Rusije Vladimir Putin.

‘Pozdravljam Vas i želim da ovaj veliki događaj bude zadovoljstvo za sve nas. Puno smo uložili, jako smo sretni, jer cijela naša zemlja voli nogomet. To je ljubav na prvi pogled od kada je odigran prvi susret 1870. Bit ćemo dobri domaćini’, rekao je najmoćniji čovjek zemlje domaćina World Cupa te dodao:

‘Spremni smo i učinit ćemo sve kako bi se navijači iz svih krajeva svijeta mogli uključiti u veličanstvenu atmosferu ovog praznika sporta. Gdje god živjeli i kakve su nam tradicije, ujedinjuje nas ljubav prema nogometu.’

Iker Casillas na teren je donio trofej pobjednika SP-a, pravi, brazilski Ronaldo loptu, a pozdravni govor održao je i predsjednik Fife Gianni Infantino.

Гол !!!

Objavu dijeli Andrey (@rocketman_777)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...