dobra duša otoka

Srodnu dušu u novoj sezoni “Ljubav je na selu” traži i Ivica Mušćet iz Tkona

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Predstavljanje farmera desete jubilarne sezone najpopularnije dokumentarne sapunice RTL-a, Ljubav je na selu, gledatelji su mogli vidjeti sinoć u 21 sat.

Jedanaestoro farmera ispričalo  je svoje priče u nadi da će im potencijalne srodne duše poslati pismo te doći na njihovu farmu ne bi li ih bolje upoznale. I u novoj sezoni farmeri dolaze iz svih krajeva Hrvatske, pa će gledatelji tako vidjeti kako žive usamljeni muškarci iz Gline, Metkovića, Tkona, Bala, Poreča, Miljevaca, Babine Grede, Vinkovaca, Pitomače, Desinića i Čakovca, piše Index.hr.

Kome od njih će pristići najviše pisama i tko će privući pažnju nježnijeg spola te tako možda upoznati baš onu pravu, gledatelji će doznati u novoj sezoni Ljubav je na selu, a među ovogodišnjim kandidatima je i 56-godišnji Ivica Mušćet iz Tkona.

Otok Pašman poznat je po svojoj posebnosti i ljepoti, a sada će Pašman vezati i za Ivicu Mušćeta, za prijatelje Đovanija. On je dobra duša otoka i svi ga naprosto obožavaju. Ivica je kroz život vodio tešku borbu s bolešću, ali to nije umanjilo njegovu strast za umjetnošću, putovanjima i novim avanturama. Po zanimanju je slikar, a kada ne slika, bavi se svojim maslinama kojih ima više od 150, a i rezbari figurice od drva. Još mu samo treba životna družica za koju će učiniti baš sve.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar