Srodnu dušu u novoj sezoni “Ljubav je na selu” traži i Ivica Mušćet iz Tkona

Predstavljanje farmera desete jubilarne sezone najpopularnije dokumentarne sapunice RTL-a, Ljubav je na selu, gledatelji su mogli vidjeti sinoć u 21 sat.

Jedanaestoro farmera ispričalo  je svoje priče u nadi da će im potencijalne srodne duše poslati pismo te doći na njihovu farmu ne bi li ih bolje upoznale. I u novoj sezoni farmeri dolaze iz svih krajeva Hrvatske, pa će gledatelji tako vidjeti kako žive usamljeni muškarci iz Gline, Metkovića, Tkona, Bala, Poreča, Miljevaca, Babine Grede, Vinkovaca, Pitomače, Desinića i Čakovca, piše Index.hr.

Kome od njih će pristići najviše pisama i tko će privući pažnju nježnijeg spola te tako možda upoznati baš onu pravu, gledatelji će doznati u novoj sezoni Ljubav je na selu, a među ovogodišnjim kandidatima je i 56-godišnji Ivica Mušćet iz Tkona.

Otok Pašman poznat je po svojoj posebnosti i ljepoti, a sada će Pašman vezati i za Ivicu Mušćeta, za prijatelje Đovanija. On je dobra duša otoka i svi ga naprosto obožavaju. Ivica je kroz život vodio tešku borbu s bolešću, ali to nije umanjilo njegovu strast za umjetnošću, putovanjima i novim avanturama. Po zanimanju je slikar, a kada ne slika, bavi se svojim maslinama kojih ima više od 150, a i rezbari figurice od drva. Još mu samo treba životna družica za koju će učiniti baš sve.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...