UBOJSTVO I SAMOUBOJSTVO U VRSIMA; Otac upucao 29-godišnju kćer a zatim presudio i sebi

Danas oko 16 sati u Vrsima predio Mulo dogodila se strašna tragedija. Naime, prema neslužbenim informacijama kojima raspolaže naša redakcija otac je ubio kćerku a zatim i sebi oduzeo život.

Prva vijest (17:55)

Iako su nam iz PU zadarske potvrdili da imaju dojavu o ubojstvu u Vrsima detalje nam nisu komunicirali, no rekli su kako je na terenu dežurni državni odvjetnik i policija te je u tijeku očevid.

Informacija kojom raspolažemo je da je kćerka imala 29 godina a otac 60.

Iako je prva informacija govorila kako je ubojstvo počinjeno lovačkom puškom s obzirom na to da se otac bavio lovom, naknadno je ustanovljeno da je oružje pištolj za kojeg otac navodno nije imao dozvolu.

Nove informacije (21:00)

U razgovoru sa susjedima koji još vidno pod stresom nerado govore o ovoj tragediji doznajemo kako je riječ o Marijanu i Luciji Jordan.

Kako nam govore financijskih problema nisu imali jer su nedavno sagradili nekoliko apartmana a otac je cijeli život bio pomorac.

Prema nekim informacijama u kući su se u vrijeme događaja nalazile majka i baka dok je druga kćer naknadno došla kući a po viđenju što se dogodilo od šoka je odvezena kolima hitne pomoći.

Prema nekim saznanjima Lucija se nije uvijek slagala s ocem, no da je moglo eskalirati do ove razine – nitko nije ni sanjao.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...