Talijan ostao bez fotoaparata, iz stana na Relji ukraden sef s putovnicama i novcem

U ponedjeljak u Ulici Bože Peričića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u ormarić kojeg koristi 30-godišnji državljanin Italije te otuđio fotoaparat vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U nedjelju, u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je iz stana 49-godišnjakinje otuđio sef s putovnicama više stranih državljana i novcem. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer prijepodne, na Bedemima zadarskih pobuna u Zadru, nepoznati je počinitelj iz ruksaka 67-godišnje talijanske državljanke otuđio novčanik s dokumentima i novcem. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer prijepodne, na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj iz ruksaka 58-godišnjeg državljanina Poljske otuđio novčanik s dokumentima i novcem. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer prijepodne, na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj iz torbe 48-godišnjakinje otuđio novčanik s dokumentima i novcem. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer prijepodne, u Ulici Romansa u Zadru, nepoznati je počinitelj iz kuće otuđio nekoliko tisuća kuna u vlasništvu 24-godišnjakinje. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...