Toni Filipi slavio protiv Talijana Davida Brita

U subotu je održana humanitarna boksačka revija u mjestu Laze na kojoj su se susreli Hrvatski Vitezovi protiv predstavnika Italije, dok je od naših Gladijatora u ring ušao Toni Filipi koji je prekidom slavio protiv Talijana Davida Brita u drugoj rundi.

Važno je i napomenuti kako je razlog dolaska našeg šampiona Tonia u pratnji trenera Tome Kadića na ovaj događaj obilježavanje 25. Godišnjice Hrvatskog sokola u čast svim palim borcima Domovinskog rata. Prema riječima trenera Tome:

“Osjetili smo moralnu odgovornost da prekinemo naš odmor prije Mediteranskih igara te da odamo počast našim palim Vitezovima. Kada sam kontaktirao Tonia koji se nalazio na dugo priželjkivanom odmoru on je bez imalo dvojbe pristao, spremio stvari i krenuo prema Zagrebu iz rodnog mjesta Sali sa broda u autobus iz autobusa u auto iz auta u ring iz ringa kao pobjednik”.

Od ostalih predstavnika Hrvatskih Vitezova nastupili su Filip Poturović, Dominik Gubo, Petar Cetinić i Matej Uremović, svi dečki osim Dominika su uvjerljivo slavili u svojim mečevima.

Pred Gladijatorima je sada još 20 dana napornih treninga prije Mediteranskih igara na koje Toni i Tomo odlaze sa ambicijama osvajanja zlatne medalje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...