Turisti na meti lopova; Nijemci ostali bez novčanika i zvučnika, Čehinja bez dva laptopa, a Mađar bez mobitela i novca

U noći s četvrtka na petak, u Kolanjskom Gajcu na Pagu, nepoznati je počinitelj otuđio gumenjak s vanbrodskim motorom u vlasništvu 65-godišnjaka vrijedan više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U četvrtak u večernjim satima, u kampu u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj otuđio naočale i zvučnik u vlasništvu 35-godišnjeg njemačkog državljanina, vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer tijekom noći, u Ulici Tina Ujevića u Zadru, nepoznati je počinitelj iz kuće u kojoj boravi 47-godišnja državljanka Češke otuđio dva prijenosna računala vrijedna dvadesetak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer prijepodne, na plaži u Sukošanu, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel, naočale i novac u vlasništvu 33-godišnjeg mađarskog državljanina vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, u Benkovcu, nepoznati je počinitelj iz kuće 82-godišnjaka otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik u vlasništvu 55-godišnjeg njemačkog državljanina, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...