Turisti na meti lopova; Nijemci ostali bez novčanika i zvučnika, Čehinja bez dva laptopa, a Mađar bez mobitela i novca

U noći s četvrtka na petak, u Kolanjskom Gajcu na Pagu, nepoznati je počinitelj otuđio gumenjak s vanbrodskim motorom u vlasništvu 65-godišnjaka vrijedan više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U četvrtak u večernjim satima, u kampu u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj otuđio naočale i zvučnik u vlasništvu 35-godišnjeg njemačkog državljanina, vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer tijekom noći, u Ulici Tina Ujevića u Zadru, nepoznati je počinitelj iz kuće u kojoj boravi 47-godišnja državljanka Češke otuđio dva prijenosna računala vrijedna dvadesetak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer prijepodne, na plaži u Sukošanu, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel, naočale i novac u vlasništvu 33-godišnjeg mađarskog državljanina vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, u Benkovcu, nepoznati je počinitelj iz kuće 82-godišnjaka otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik u vlasništvu 55-godišnjeg njemačkog državljanina, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...