Vlatka Pokos šokirano iz Kanade: “Gnušam se nad ponašanjem zadarske policije i ostalih aktera priče”

Vlatka Pokos je prije otprilike godinu i pol dana preselila u Kanadu, a u Torontu je upisala studij oglašavanja i marketinških komunikacija. Već je više puta naglasila da se u Kanadi osjeća odlično, a za Slobodnu Dalmaciju je u travnju rekla da joj se puno toga pozitivnog dogodilo i da Kanadu smatra svojom novom domovinom.

Međutim, iako je tisućama kilometara daleko, Pokos prati što se događa u Lijepoj našoj i svoje misli dijeli na društvenim mrežama.

Nedavno ju je potresla priča o premlaćivanju mlade djevojke u Zadru pa je iskreno prokomentirala i tu temu, zapitavši se gdje su sad udruge za zaštitu žena i pruživši podršku djevojci.

– Otkako živim u Kanadi, još jasnije vidim svu bijedu i jad hrvatskog korumpiranog društva, u kojem je normalno sve ono što je u civiliziranom svijetu nenormalno. Pratim priču o 18-godišnjoj djevojci brutalno pretučenoj u Zadru. Detalji slučaja su zastrašujući i pišem ovaj post da bih joj javno izrazila podršku i svoje gnušanje nad ponašanjem policije i ostalih aktera u ovoj priči, napisala je, prenosi Jutarnji.

Dodala je također da joj nije jasno kako je netko uopće mogao gledati takvo iživljavanje i ne reagirati, a obitelji je poručila da pravdu potraži na europskom sudu jer je u Hrvatskoj neće dočekati: – Ljudi koji mogu mirno gledati kako se bolesni manijak iživljava nad ovom krhkom djevojkom, a potom sakrivaju dokaze, nisu ljudi. To su monstrumi i suučesnici u zločinu. Pitam se gdje su ženske udruge, gdje su prosvjedi, gdje je solidarnost??!! Nema toga u Apsurdistanu za zlostavljane žene. Ovo je POKUŠAJ UBOJSTVA i poručujem obitelji ove djevojke da pravdu potraže na EU sudovima jer je u Hrvatskoj neće dobiti.

https://www.instagram.com/p/BkhzIp3lbq6/?taken-by=vlatkapokos

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...