Vrsaljko: “Argentinci su padali i plakali kao curice”

Willy Caballero nije imao previše prilika pokazati što zna na golu Argentine. Protiv Hrvatske je po šesti put čuvao gol ‘gaucha’ i vjerojatno će ostati upamćen kao jedan od njihovih najgorih golmana ikad. Izgubili su 3-0, a on je bio – očajan.

I sanjat će Antu Rebića. U 54. minuti naš ga je ofenzivac ‘prehladio’ udarcem iz voleja. Jer mu je nesretni Willy u stilu Xavija i Pirla asistirao na volej, pišu 24sata.

Rebić je majstoriju izveo – ozlijeđen.

– Dobio sam udarac kad je bio faul na centru, broj dva (Gabriel Mercado op.a) me udario. Iza toga vidio sam da Messi napada Strinića, a ja sam bio iza njega i samo sam molio Boga da ga ne prođe. Sreća, okrenuo se na drugu stranu i tada je krenula kontra. Iskreno, ne znam ni sam kako sam istrčao tu kontru i kako sam udario loptu. Odmah iza toga sam morao izaći, nisam više mogao. Previše me boljelo stopalo – rekao je naš majstor.

Rebić je izašao u 56. minuti uz ovacije u Nižnjem, zamijenio ga je Andrej Kramarić.

A za Antu, Imoćanina, bajkoviti trenuci karijere se nastavljaju.

Procvat karijere je u punom zamahu…

Šime Vrsaljko opet je bio na pravoj razini na desnom beku. Vodio je bitke s Maxijem Mezom, a ovaj ga je u par navrata žešće udario, dok je izbornik Argentine Jorge Sampaoli rekao kako su njegovi puleni dominirali (?!)

– Sampaoli  jerekao da su oni dominirali? Ne znam što je on gledao, ja sam vidio Argentince koji padaju i plaču kao curice – ispalio je Šime nakon pobjede.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...