Vrsaljko: “I ja sam nekad igrao na lijevom boku, za Hrvatsku ništa nije problem napraviti”

Hrvatski reprezentativci nastavili su s pripremama za Svjetsko prvenstvo nakon provjere protiv Brazila prošle nedjelje, a pred novinare je u utorak poslijepodne izašao Šime Vrsaljko.

Hrvatsku prije SP-a čeka još jedan test, protiv Senegala u petak u Osijeku, piše Index.hr.

“Tu utakmicu shvaćamo ozbiljno i ući ćemo maksimalno u nju, i kao momčad, i kao pojedinci”, najavio je Vrsaljko.

“Cijenimo kvalitetu Manea, kao i sve druge igrače Senegala, ali koncentrirani smo isključivo na sebe. To je ono što izbornik traži od nas”, dodao je.

“Dobro smo radili u Rovinju i dobro smo igrali protiv Brazila u prvih 60 minuta, makar je poslije to bilo slabije izdanje. Međutim, imamo još vremena i sigurno ćemo se dizati prije Svjetskog prvenstva, i individualno i kolektivno.”

Branič madridskog Atletica prvi je izbor Zlatka Dalića na poziciji desnog beka, koji je protiv Brazila testirao i Tina Jedvaja, a na lijevom boku isprobao Domagoja Vidu.

“Svatko od nas treba odraditi svoj dio posla na terenu. Obrana nam u prvom dijelu protiv Brazila nije izgledala loše, tako da nam je i to jedna od opcija. Osim toga, i ja sam nekada igrao na lijevom boku i nikome nije problem napraviti bilo što za reprezentaciju. Utakmice na Svjetskom prvenstvu bit će izazov za obranu i za napad, a naposljetku je bitan rezultat reprezentacije. Treba se pripremiti, usredotočiti i sve ovisi od utakmice do utakmice. Izbornik će pripremiti taktiku, a naš je zadatak to provesti u djelo. Mislim da sam ove sezone dovoljno igrao i da sam spreman za ono što nas čeka, a izbornik će posložiti što je najbolje za Hrvatsku”, rekao je Vrsaljko.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...