Zadarski sud odredio jednomjesečni zatvor za ubojicu sa Zrća

Zadarski Županijski sud odredio je u petak istražni zatvor 25-godišnjem Britancu Douglasu Caneu, osumnjičenom za ubojstvo i pokušaj ubojstva sunarodnjaka ispred noćnog kluba na Zrću.

Jednomjesečni istražni zatvor određen je zbog opasnosti od bijega i utjecaja na svjedoke i dokaze, doznaje se od glasnogovornika zadarskog suda Hrvoja Viskovića.

Upravo je u pokušaju bijega osumnjičeni Britanac u četvrtak uhićen u splitskoj zračnoj luci. S ciljem prikrivanja identiteta prije bijega je ošišao gustu crnu kosu i obrijao glavu, otkrila je ranije policija.

Prije dovođenja pred istražnog suca osumnjičeni je u petak ispitan u Državnom odvjetništvu koje je protiv njega pokrenulo istragu i zatražilo pritvor. Tijekom istrage će, među ostalim, biti ispitani svjedoci, pregledane snimke nadzornih kamera s mjesta zločina te napravljena obdukcija tijela žrtve.

Ispred noćnog kluba na plaži Zrće na otoku Pagu u srijedu rano ujutro došlo je do sukoba više stranih državljana pri čemu je ubijen 26-godišnji državljanin Velike Britanije, a još su dvojica ozlijeđena, od kojih je jedan bio životno ugrožen. Mediji su isticali da je najvjerojatnije riječ o obračunu dilerskih bandi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...