Zvijezda serije “CSI: Miami” koju je prošle godine oduševio zadarski zalazak sunca, vraća se u Hrvatsku

Baš kako je i najavila prošle godine, glumica Eva LaRue ponovno stiže u Hrvatsku. Oduševljena ljepotama naše zemlje, osobito obale i mora, zvijezda kriminalističke serije provest će puna dva tjedna, budući da je postala ambasadorica novog hrvatskog brenda Stories Grupacije, jedinstvenih luksuznih hotela HGK, piše tportal.hr.

‘Najšokantnije mi je bilo što su gradovi tako stari, a čisti i sačuvani. Nemam riječi, renovacije su savršene, a svaki grad prekrasan. Hrvatska vina su mi otkriće, oduševljena sam. Ljudi su tako pristupačni, srdačni. Hrvatska mi se svidjela 150 posto. Svima sam je već preporučila čak sam i s prijateljima dogovorila da se vratimo sljedeće godine.’

Izjavila je to prošle godine, oduševljena gostoljubivošću i ljubaznošću domaćina, glumica Eva LaRue, najpoznatija hrvatskim gledateljima po ulozi u seriji ‘CSI: Miami’. A što je odlučila, to je i ispunila – Eva LaRue vraća se u Hrvatsku kao ambasadorica novog hrvatskog brenda Stories Grupacije, jedinstvenih luksuznih hotela HGK, te će iduća dva tjedna boraviti u hotelima Istre i Kvarnera.

Ne sumnjamo, promociju hrvatskom turizmu zasigurno će napraviti, no, ono što mnoge zanima vraća li se u našu zemlju i zbog nekog muškarca, budući da je prošle godine rekla kako bi, da može, iz Hrvatske ponijela zalazak sunca iz Zadra, ali i muškarca.

‘Povela bi definitivno muškarca jer su predivni i znate što još… Doživljaj zalaska sunca u Zadru.’

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...