Cestitka_Uskrs

12. Millennium jump; Sudionici će ispisati “Croatia loves you” i skakati “vatreni” skok u kockastim dresovima

Ovogodišnji Millennium jump održava se nešto kasnije nego je to bilo proteklih godina. Glavno pokroviteljstvo i dalje potpisuje dm koji će i ove godine prije početka skokova, već po prijavama, sudionike preventivno pregledati kako bi se smanjile mogućnosti pojave melanoma na koži.

Dm i ove godine organizira dermatološke preglede. Prošle godine je u sklopu jumpa pregledano 796 ljudi, od kojih su 42 upućena na daljnje liječenje. Ovo je najmasovniji dermatološki pregled pa ovim putem pozivamo sve Zadrane, Zadranke  i njihove goste da nam se pridruže u skoku, da se ujedno svakako dobro zabave i učine za sebe nešto dobro, rekla je Hana Matić iz dm-a.

Osim zdravstvenih pregleda  svima će biti uručena i edukativna brošura.

Priroda nam je ove godine promijenila datum, prvi puta otkad radimo jump morali smo ga staviti u osmi mjesec, no to neće umanjiti cijeli događaj. Prijave počinju 30. srpnja na Narodnom trgu i ispred dm-a na Kalelargi, svaku večer od 19 do 23 sata. Imat ćemo zanimljiv program, što se tiče glazbenog dijela tu su električna violina i saksofon i DJ-evi koji će najbolje pristajati populaciji. Na mulu ćemo napraviti jedan veliki party. Mislim da će ove godine to biti bolje, upravo na krilima ovoga što se događalo u proteklih desetak dana kod nas, rekao je Neven Stojaković iz udruge Propela misleći na navijačku euforiju koja je vladala.

Sudionici će tijelima ispisati CROATIA LOVES YOU i skakati ”vatreni skok” u kockastim dresovima. Prije toga slijedi  skok na glavu, skok salto u plavim majicama, skok dupli domino sa žutim jastucima, te zabava uz Jaxa sax i Boris TIME, električna violina te ples i grupna fotografija sudionika, koje će snimati i helikopteri MORH-a!

Program koji će voditi Drele i Frano Ridjan kreće u 12 i 30 sati.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...