Cestitka_Uskrs

16 godina ljubavi; Danijel Subašić djevojci predivnim riječima zahvalio na podršci

Danijel Subašić prošle je nedjelje bio nacionalni heroj. Vratar Hrvatske nogometne reprezentacije tu je večer obranio čak tri penala u uzbudljivoj utakmici s Danskom čiji su igrači nakon duge i iscrpne borbe u suzama napustili teren i krenuli kući. A u našoj svlačionici se slavilo do jutra te nakratko zaboravilo da nas ovu subotu očekuje četvrtfinalna utakmica s Rusijom, donosi dnevnik.hr.

Danijel je zasluženo bio zvijezda večeri, a naša srca je ponovno osvojio jučer kada je na Instagram profilu na kojem ga prati 108 tisuća ljudi podijelio nekoliko slika svoje lijepe supruge te joj uputio riječi zahvalnosti za bezuvjetnu podršku. “Moja supruga. Moja stijena. Moja kraljica”, napisao je zaljubljeni vratar ispod slike uz opis “ljubav se zove imenom tvojim”.

Radi se o njegovoj dugogodišnjoj partnerici Antoniji Bozze s kojom dijeli dobro i zlo više od 16 godina. Lijepa Antonija diplomirana je pedagoginja no njihova ljubavna priča nije oduvijek bila “med i mlijeko”.

Naime, njezin otac u početku se protivio toj vezi jer je Danijelov otac pravoslavac no prava ljubav je ipak pobijedila, a 16 godina kasnije, ona je jača nego ikad prije.

Par se upoznao u Zadru, a sreću i mir pronašli su u Monacu gdje žive zajedno jer 33-godišnji vrataš igra za tamošnji nogometni klub Monaco, a tu i tamo u njegovi svlačionicu stigne i princ Albert.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...